Thermal InkJet Printmaskin

Högpresterande komponenter skapar tillsammans med den bästa integrationen i ert produktband en tryck och printmaskin som optimerar produktivitet i alla lägen. Använder färgkassetter så du slipper använda flytande bläck. Enkelt och smart!

Med sin industriella styrka och högpresterande komponenter passar Thermal InkJet´s förpackningsskrivare i praktiskt taget alla tillverknings- / förpackningsmiljöer. Och med ett stort utbud av bläck finns det praktiskt taget inget material som inte kan skrivas ut tydligt, snabbt och effektivt.

Thermal InkJet´s konstruktioner möjliggör maximal flexibilitet så att du kan anpassa utrustningen efter dina behov, inte tvärtom. Dvs du kan enkelt inkorporera printer i ditt nuvarande produktionsband för maximal effektivitet.

Det är enkelt att installera Thermal InkJets skrivare i befintliga förpackningslinjer och utrustning.

Med industristandardmonteringskonfigurationer och en design som tar mindre plats är Thermal InkJets förpackningsprodukter ett smartare alternativ. Den kostnadsfria men otroligt kraftfulla programvaran på företagsnivå gör att du också kan integrera dina data på ett enkelt sätt.

Thermal InkJets integrerade huvuden är inneslutna i ett industriellt hölje av rostfritt stål för maximalt skydd. Något som också ingår i detta robusta hölje är en tryckregulator och ett bulkbläcksystem.

Det integrerade huvudet har anslutningar för kodare, stacklampor och en intern eller extern sensor samt en Ethernet-port för anslutning till ett Thermal InkJets-användargränssnitt eller till och med externa datakällor.

Läs mer i vår PDF broschyr - Ladda ner den här!

thermal inkjet specifikationer
thermal inkjet trycker
thermal inkjet tryck pa produkter