+46 (0)8-408 04 480 | info@inplastic.se

DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

+46 (0)8-408 04 480 | info@inplastic.se

Termotransfer skrivare - TTO Printer

De högpresterande termotransferprinter (TTO-Printer) med låg kostnad är mångsidiga för utskrift av fast och rörlig text, data och grafik.

Den är idealisk för att reproducera streckkod, realtid, sälj-datum, satsnummer, priser, källkoder och liknande grafiska element samt mycket mer. En riktigt bra termisk skrivare som har en låg kostnad vilket i dagens industri är ett måste.

Enheterna är lämpliga för alla intermittenta och kontinuerliga applikationer inom livsmedels-, läkemedels- och bilindustrin har möjlighet att koda alla typer av 1D-streckkoder och 2D-datamatrixkoder.

Vill du veta mer om våra termotransferprinter (TTO-Printer) kan du ringa oss direkt eller mejla. Kontakta oss idag för mer info så ser vi till att hjälpa er så fort som möjligt.

termisk-skrivare-107

Mer info om TTO_Printer

Högkvalitets Thermotransfer för produktmärkning med brett användningsområde och hållbar ekonomi. Vi har flertalet olika modeller som möjliggör anpassningar efter dina specifika behov.

Hos oss får du kostnadseffektiva thermotransfer skrivare för din spårbarhet av produkter.

Ex. Enkelt kan du lägga in med, logga, batchnummer, barcode, bäst föredatum, produktionsdag, innehåll m.m. Du väljer själv.

Termotransferfolie

Vi har flertal olika färger och bredder, svart, gul, röd och vit

Användningsområden

Grafisk, papper och kartong, plast, laminat, läder, bokbinderi, trä, MDF-skivor och på många fler material och områden.

>> Se flera videos om TTO-Printers och materialet - klicka här!

Sawema TTO-Printer

Sawema TTO-Printer levererar högupplösta bilder och texter på flexibla förpackningsfilmer och etiketter. Fördelen med TTO-Printer är att du slipper etiketter och kommer hålla nere dina produktionskostnader.

Frukt- och grönsaksförpackningsanläggningar är bland de mest krävande och varierade produktionsmiljöerna - från temperatur och fuktighet extremiteter till fukt och damm. Kunderna behöver en kodning och märkning leverantör som förstår dessa utmaningar och kan ta itu med en ökande mängd förpackningsformat. SAVEMA TTO-Printer möter dessa utmaningar med kostnadseffektiva lösningar med hög tillgänglighet.

Påsmaskiner

SAVEMA-TTO-Printer för termiska överföringsprinterar är utformad för snabb integrering med påsmaskiner, flowpack och andra förpackningsmaskiner, finns i 32mm, 53mm och 107mm-modeller för att tillfredsställa nästan alla intermittenta och kontinuerliga linjer kodande applikationer.

Information om TTO skrivare

 • Patenterad design med livslång kvalité
 • 107 mm-75 mm tryckarea
 • 600 meter band kapacitet
 • 300 dpi tryck kvalité
 • Up till 400 mm per sekund i tryckhastighet
 • Stor kapacitet för minne så att alla design tryck är förvarade lokalt
 • USB port för överföring av information mellan dator och printer
 • Industrimärkning för emballage
 • Du kan printa streckkod
 • Innehållsförteckning
 • Finns i varierande storlek

Ladda ner produktkatalogen här!

Extra info - Produktkatalog & Galleri

Nedanför hittar du som besökare mer information i form av produktblad och bilder för dessa termiska tryckskrivare, printers, etiketter och tryckdesign. Du kan klicka på länken här för att läsa produktkatalogen i din webbläsare eller så kan du högerklicka och ladda ner den till skrivbordet.

För mer information - Kontakta oss på Inplastic så hjälper vi dig.