Termotransfer skrivare - TTO Printer

De högpresterande termotransferprinter (TTO-Printer) med låg kostnad är mångsidiga för utskrift av fast och rörlig text, data och grafik.

Den är idealisk för att reproducera streckkod, realtid, sälj-datum, satsnummer, priser, källkoder och liknande grafiska element samt mycket mer. En riktigt bra termisk skrivare som har en låg kostnad vilket i dagens industri är ett måste.

Enheterna är lämpliga för alla intermittenta och kontinuerliga applikationer inom livsmedels-, läkemedels- och bilindustrin har möjlighet att koda alla typer av 1D-streckkoder och 2D-datamatrixkoder.

Vill du veta mer om våra termotransferprinter (TTO-Printer) kan du ringa oss direkt eller mejla. Kontakta oss idag för mer info så ser vi till att hjälpa er så fort som möjligt.

08_SVM 10775 I XL

Mer info om TTO_Printer

Högkvalitets Thermotransfer för produktmärkning med brett användningsområde och hållbar ekonomi. Vi har flertalet olika modeller som möjliggör anpassningar efter dina specifika behov.

Hos oss får du kostnadseffektiva thermotransfer skrivare för din spårbarhet av produkter.

Ex. Enkelt kan du lägga in med, logga, batchnummer, barcode, bäst föredatum, produktionsdag, innehåll m.m. Du väljer själv.

Termotransferfolie

Vi har flertal olika färger och bredder, svart, gul, röd och vit

Användningsområden

Grafisk, papper och kartong, plast, laminat, läder, bokbinderi, trä, MDF-skivor och på många fler material och områden.

>> Se flera videos om TTO-Printers och materialet - klicka här!