+46 (0)8-408 04 480 | info@inplastic.se

DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish
DanishEnglishFinnishNorwegianSwedish

+46 (0)8-408 04 480 | info@inplastic.se

Maskin för tillverkning av ansiktsskydd

Som distributör för Alpha Pack, Italien är Inplastic Scandinavia AB först ut i Scandinavian med maskiner för tillverkning av munskydd. Läs mer om våra maskiner nedanför.

tillverkning av ansiktsskydd

Möjlighet för tillverkning till vuxna och till barn.

Hastighet 90-110/skydd min. storlekar 175X95mm, för barn 150X90mm
Material, Icke-vävd, komposit (filterpapper), tyg med aktivt kol. i 3 lager
samt försedd med flexibla öronband.

Maskinen laddas med tre rullar, materialet laddas viks, ultraljudsvetsas
öronbanden svetsas på.

Inplastic tillhandahåller även materialet, naturligtvis certifierat för europeiska marknaden.

Vill du veta mer kan du ladda ner vår broschyr i PDF - Ladda ner här!

Våra maskiner för tillverkning av ansiktsmasker

INP-KZ-1-2: helautomatisk maskin för tillverkning av munskydd med 3 lagersskydd

IPS-KZ-1-2 används för tillverkning av icke-medicinsk eller medicinsk standard 3-lagers munskydd. Det är en höghastighetsmaskin 90-110 munskydd/min. som även applicerar öron band, automatisk frammatning, skärning av näsband, masksvetsning runt om med ultraljudssvetsning, vikning, formning.

Maskinen täcker hela produktionsprocessen från tygrullar till masker. Linjen kan producera icke-vävda masker, släta tygmasker,masker av aktivt kol och dubbla näsremsor, etc. Den är lämplig för att producera 3-lagers munskydd som är bekväma med perfekt filtrering. Dessa masker används ofta inom medicin-, elektronik- och byggindustrin. Fler finns tillgängliga i Europa.

INP-KZ-95: Automatisk KN95 / 4-lags skyddande ansiktsmaskmaskin

Om du letar efter en maskin som kan tillverka FFP2 munskydd har den här enastående funktionalitet. Det producerar en rad masker från 3-6 lager med solbindningsduk, smältblåst tyg eller varmluftsduk. Maskinen har ett lättanvänt pekskärmsoperationssystem som är lätt för slutanvändaren att navigera. Precis som masken med tre lager har den en fullständig produktionslinje, vilket innebär att miniminivåer för operatörer krävs.

Det finns även en rad extra tillbehör, inklusive förpackningsmaskiner, förpackningsmaskiner och kompletta linjer. Verktyg finns också för andningsskydd för vuxna eller barn.