Livsmedelsmaskiner

Inplastic med tillverkaren av kvalitetsmaskiner från Imanpack och Dolzan har en rad av skräddarsydda lösningar för förpackning av livsmedelsprodukter.

Vi bygger förpackningslinjer som lämpar sig för ett brett utbud av produkter: bröd och brödprodukter (brödstavar, "baugetter" etc.), flingor, kakor och konfektyrprodukter (muffins, croissanter), choklad, kaffekapslar, frukt och grönsaker, kött och charkuterier, pasta, mejeriprodukter, torrpulver, granulat eller flytande produkter, glass, yoghurt, fryst fisk och mycket mer.

Våra förpackningsmaskiner kan kombineras med vågmaskiner, volymetriska doserare, metalldetektorer, lådformningsmaskiner, skrivare och etiketter. Olika alternativ och anpassningar är tillgängliga.

Kompletta och anpassningsbara lösningar för dina specifika förpackningsbehov.

Kontakta oss för offert eller för ytterligare information.

Påsmaskiner för Livsmedel

Kaffe

Kaffe är en produkt som Dolzan ägnar särskild uppmärksamhet sedan de första åren av verksamhet.

Förpackningslösningarna dedikerade till kaffe, oavsett om det är i bönor eller malet, är en syntes av många års erfarenhet, som syftar till att på bästa sätt bevara denna produkts egenskaper under förpackningsprocessen.

Dolzan-lösningar dedikerade till kaffe låter dig skapa kuddpåsar, fyrkantiga påsar med eller utan de fyra vertikala förseglingarna, vakuum, doystyle och kapslar, både i enstaka påsar och i multipack.

Flertal maskiner finns att tillgå för olika ändamål.

Bageri

Bageriprodukter som kex, taralli och många andra är ofta sköra produkter, som kräver speciella försiktighetsåtgärder för att behålla sina egenskaper under förpackningsprocessen.

På nästan sextio års erfarenhet har Dolzan designat system som bäst bevarar egenskaperna hos denna typ av produkter, som inte genomgår förändringar under förpackningen.

Dolzan säckmaskiner, designade med speciella system med nästan sextio års erfarenhet, låter dig paketera frysta produkter i bulk av olika typer, hur produkten bevaras bäst under förpackningsprocessen.

Intresserad? Få en helt kostnadsfri offert från oss!