Förpackningsmaskiner

Här hittar ni alla våra olika förpackningsmaskiner och produkter. Läs mer om varje typ av maskin genom att klicka på "Läs mer" knappen under varje sektion. Har ni frågor eller vill ni beställa en kan ni kontakta oss direkt via telefon 08-408 04 480.

Våra maskiner & tjänster

Påsmaskiner

Inplastic har stort utval av påsmaskiner som kan användas inom de mesta från att packa nötter, skruvar, kryddor, djurfoder, livsmedel, flytande etc. Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen.

Flowpack

Vår flowpack är enkel och har lättförståeligt PLC system samt hög driftsäkerhet går att komplettera med livsmedelsgas. Naturligtvis är alla maskiner CE-märkta och tillverkade enligt ISO9001-standarden samt utrustade med skyddsystem för personlig säkerhet.

Multiheadvågar

Multivågar levererar mycket noggrann vägning av färska, frysta och torkade produkter med hög hastighet. Genom att välja vikten från flera behållare kan multivågen kombinera flera behållare för att få väldigt exakt vikt.

Termotransferprinter (TTO-Printer)

Sawema TTO-Printer levererar högupplösta bilder och texter på flexibla förpackningsfilmer och etiketter. Fördelen med TTO-Printer är att du slipper etiketter och kommer hålla nere dina produktionskostnader.

Livsmedelsmaskiner

Inplastic med tillverkaren av kvalitetsmaskiner från Imanpack och Dolzan har en rad av skräddarsydda lösningar för förpackning av livsmedelsprodukter.

Vi bygger förpackningslinjer som lämpar sig för ett brett utbud av produkter: bröd och brödprodukter (brödstavar, "baugetter" etc.), flingor, kakor och konfektyrprodukter (muffins, croissanter), choklad, kaffekapslar samt mycket mer...

Läkemedelsmaskiner

Inplastic tillhandahåller ett brett utbud av förpackningslösningar för medicintekniska produkter. Helt anpassningsbara lösningar som uppfyller kraven som fastställs av bestämmelserna för läkemedelssektorn.

Kitpackning

Inplastic och Imanpack tillhandahåller ett brett utbud av vägning, förpackning och kartongering för smådelar och hårdvarusatser: räknemoduler, horisontella och vertikala förpackningsmaskiner, kartongmaskiner.

Service för industrimaskiner

Behöver du serva din påsmaskin, förpackningsmaskin eller djupdragare? Vi på Inplastic har tillgång till väldigt fördelaktiga serviceavtal för service och reparation av industrimaskiner. Läs mer här...

Krympfilm till maskiner

Inplastic har en av marknadens bästa filmer för inplastning. Filmen är tillverkade enligt ISO9001-standarden. Hög kvalité med en klar och blank krympfilm som finns i flera tjocklekar. Går även att få i med tryck i upp till sex olika färger!

Industrimaskiner för förpackning

Oavsett om du behöver en påsmaskin, vinkelsvets eller nått annat så kan vi på Inplastic hjälpa dig och ditt företag. Vi vet att det inte alltid är lätt att hitta en maskin själv som passar.

Gör som många andra företag och hör av dig till oss så kommer vi tillsammans fram till en modell och märke som passar er perfekt. Att förpacka olika typer av livsmedel och produkter ska vara enkelt och smidigt.

Ring oss direkt på 08-408 04 480 eller mejla till info@inplastic.se - Hos oss får ni alltid den support och hjälp som ni behöver!

Intressant?

Använd vårt formulär nedanför för att lämna ert telefonnummer så ringer vi upp inom kort.