Ett brett utbud av påsmaskiner

Påsmaskiner är ett givet alternativ där varor eller produkter på ett kategoriskt sätt behöver paketeras i påsar. Med kvalitativa maskiner så säkerställer man långsiktigt kostnadseffektiv och säker drift

Vad som kännetecknar påsmaskiner är att de motsvarar en sorts helhetslösning för allt som har med paketering i påsar att göra. De är numera vanligt förekommande vid livsmedelspaketering, paketering av komponenter, paketering av muttrar och skruvar och i stort sett alla andra situationer där det är viktigt att fördela produkter i påsar. I vårt utbud av påsmaskiner så finner ni ett stort antal produkter som täcker de flesta behov. Detta gäller oavsett om ni behöver paketera utifrån vikt, antal, storlek eller enheter. Genom att satsa på riktigt bra maskiner som förblir prisvärda även vid regelbundet användande så har vi blivit ett populärt för såväl de med små- som storskaliga behov.

Alla våra produkter lever upp till höga krav på kostnadseffektiv produktion, leveranssäkerhet och konsekvent resultat. Tack vare modern konstruktion är de enkla att sköta och rengöra, utan att underhållskraven blir allt för stora. Maskinerna är även tillräckligt effektiva för att bli ett givet inslag i samtliga moderna industrier. De individuella påsförpackningsmaskinerna och de kompletta påspaketeringssystemen är tillräckligt mångfacetterade för att täcka alla de särskilda önskemål som våra kunder har, vilket har gjort att vi fått många återkommande kunder som värdesätter vår förmåga att tillhandahålla maskiner utifrån enskilda och unika preferenser.

Påsförpackning utifrån individuella behov och önskemål

Det är även enkelt att utöka påsmaskinerna med relevanta tillbehör. Vilka funktioner och maskinvariationer som man är i behov av varierar så klart stort utifrån den egna verksamheten, men kan handla om streckkodsskrivare, vertikal konstruktion, rostfria komponenter och så vidare. Genom att satsa på maskiner med hög nivå av kompatibilitet så kan vi därmed tillhandahålla ett stort antal olika konstruktioner och praktiska tillbehör. På så sätt kan vi tillgodose önskemål från de flesta industrier, och kan tillhandahålla såväl kompletta maskiner som komponenter för att säkerställa trygg och pålitlig packning i påsar.

  • Stora möjligheter att anpassa utifrån specifika verksamheters behov

  • Vanligt förekommande inom de flesta branscher där man behöver smidig påspaketering

  • Effektiva även när det som paketeras behöver sorteras utifrån antalet enheter eller vikt

Har du frågor om påsmaskiner eller vill du hjälp med att välja ut en som passar just dina behov? Tveka inte och hör av dig till oss så berättar vi mer. Vi kan även visa dessa maskiner live i Stockholm så att du får se hur de fungerar. Kontakta oss så hjälper vi dig!