Avtalsvillkor

Uppdaterad 23/05-2018

Allmänt

Vi på Inplastic sparar information som t.e.x  namn, epost och telefon för att kunna genomföra våra tjänster. Vill du någon gång ta bort denna information kan du alltid kontakta oss.

Vi sparar denna information så länge som du är kund hos oss eller har kontaktat oss i ett ärende samt upp till 18 månader efter.

Webbplatsen

Hemsidan är skapad i WordPress och design samt layout är utförd av EMS Design Webbyrå.

E-post

Vår e-post sparas för att kunna följa upp konversationer och genomföra våra tjänster och säljandet av produkter. Vill du som kunde att vi ska bort epostkonversationer eller liknande är ni välkomna att höra av er via telefon eller epost.

Kontakt

När du kontakta oss godkänner du att vi sparar den informationen om dig som t.ex. namn, epost, telefon, adress, postnr, stad och företagsnamn så att vi kan använda denna information till att fullfölja vårt avtal till dig som kund.

PUL

Vi sparar personuppgifter för att kunde genomföra våra tjänster. Dessa sparas så länge som du är kund hos oss samt 18 månader efter.

Vi lämnar aldrig ut dessa utan de är endast till oss och våra samarbetspartners så att vi kan leverera och sälja produkter till dig som kund. Endast som brott förekommer och Polisen ansöker om detta så följer Inplastic Sveriges rikes lagar.

Tvist

Om en tvist uppstår mellan kunde och Inplastic ska den försökas lösas mellan parterna. Om det inte går hänvisar Inplastic till detta dokument som avtalsvillkor.

Självklart är det vårt mål på Inplastic att alla våra kunder alltid ska vara 100% nöjda och vi kommer alltid att arbeta till att lösa saker på bästa möjliga sätt.

SSL Certifikat

Hemsidan använder sig av SSL Certifikat vilket gör att trafiken mellan webbläsare och server är krypterad. Det använder vi för att ni som kund ska känna er säkra med ert val av företag för era produkter.

Force majure

Vid större naturkatastrofer, storm, krig samt större oförutsedda händelser som gör att Inplastic Scandinavia AB inte kan leverera eller fullfölja sina åtaganden så friskrivs Inplastic från alla sina åtaganden.